fbpx

Χριστούγεννα στο Παρίσι

5 ημέρες

από € 765

Photo Gallery

Προορισμός: Γαλλία

Τιμή: Από € 765

Διάρκεια: 5 ημέρες

Περίοδος: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, Χειμώνας, Δεκέμβριος

Χριστούγεννα στο Παρίσι

5 ήμερη εκδρομή

Αναχώρηση

22/12/2024

1η Ημέρα: Παρίσι – Ξενάγηση 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Το Παρίσι δεν έχει μόνο την εικόνα της μεγάλη πρωτεύουσας με  το πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό παρελθόν που μαρτυρούν σήμερα τα διάσημα μουσεία και μνημεία της πόλης. Για τον «απαιτητικό επισκέπτη», είναι η πόλη με τα χίλια  πρόσωπα, η πόλη των  100 ζωντανών λαϊκών γειτονιών, σύμβολα της παράδοσης και του «εύ ζήν», η πόλη των 100 κήπων και δασών, η πόλη του πνεύματος και των γραμμάτων, των δημιουργών, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Θα δούμε το Τροκαντερό (στάση 15-20 λεπτά) και τον πύργο του Αιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων και την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, το Invalides, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την γέφυρα pont de la Concorde, την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, το μουσείο του Λούβρου, την L’orangerie, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ και την επιβλητική Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό (στάση 30-45 λεπτά), το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβώνη, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots, την Opera Garnier, κ.λ.π. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη βραδινή γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους. Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης περίπατο στο χρυσό τρίγωνο των Ηλυσίων πεδίων, Avenue George V, Avenue Montaigne, Arc de Triomphe.

2η Ημέρα: Νορμανδία

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  μία ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ που είναι γνωστή και ως «Μονακό του Βορρά» διότι ξεχωρίζει σε στυλ και αποπνέει μια αριστοκρατική κομψότητα που την κατατάσσει στα πιο εκλεπτυσμένα θέρετρα της Ευρώπης. Αυτό το παλιό αριστοκρατικό θέρετρο έχει εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κτίσματα τα οποία  σώζονται μέχρι σήμερα. Γνωστά και φημισμένα τα γραφικά σοκάκια της πόλης και η σκεπαστή αγορά της με τα πολλά τοπικά προϊόντα. Από τις πιο  απολαυστικές δραστηριότητες στη Ντοβίλ είναι η βόλτα στην περίφημη Promenade des Planches, τον εντυπωσιακό πεζόδρομο που εκτείνεται κατά μήκος ολόκληρης της παραλίας όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες.  Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και θα διασχίσουμε την δίδυμη πόλη με την Ντοβίλ την Τρουβίλ, αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών. Η παραλία της Τρουβίλ μοιάζει να μην τελειώνει σε μήκος και σε πλάτος μας δίνει την ευκαιρία να νιώσουμε δέος από την τελειότητα της φύσης όταν την έχουμε ακατέργαστη στη διάθεση μας χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση. Στην συνέχεια θα πάρουμε την Cote Fleurie και μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur η οποία είναι ιστορική περιοχή αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμανάκι,  σημείο εκκίνησης όλων των μεγάλων θαλασσοπόρων της Γαλλίας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές, φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Παρίσι – Πύργος Μοντπαρνάς

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μοντπαρνάς. Σήμερα θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Θα επισκεφθούμε τον περίφημο πύργο MONTPARNASSE 56 και μόλις σε 38 δευτερόλεπτα θα βρεθούμε στον 56 όροφο του πύργου και στο παρατηρητήριο του όπου από ύψος 210 μέτρων θα έχουμε πραγματικά μοναδική θέα της πόλης του φωτός! Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Προτείνουμε βόλτα στους κήπους του Λουξεμβούργου στην συνέχεια στην περίφημη περιοχή Σεν Ζερμαίν αλλά και στο Καρτιέ Λατέν με τα φημισμένα καφέ. Το Παρίσι έχει τόσα πολλά αξιοθέατα που μόνο αν το περπατήσουμε θα καταλάβουμε γιατί θα  πρέπει να το επισκεφθούμε ξανά.

4η Ημέρα: Disneyland 

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ. από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Ελεύθερος χρόνος μέσα στα πάρκα για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστοράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων και ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η Ημέρα: Παρίσι – Αθήνα

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Ξενοδοχείο Νύχτες Κατ’ άτομο σε δίκλινο Κατ’ άτομο σε μονόκλινο Παιδικό ως

12 ετών*

Κατ’ άτομο σε τρίκλινο  Family 
Novotel Paris 17  4* 4 €765 €960 €575 €745 €2655

 *όταν μοιράζεται το δωμάτιο με 02 ενήλικες     

 

 

                   Ενδεικτικές πτήσεις με Sky Express

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΠΤΗΣΗ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗ ΩΡΕΣ
GQ900 10:40-13:15 GQ901 14:05-18:15
  • Οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές για κάθε χώρα

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης για Παρίσι με SKY EXPRESS.
  • Βαλίτσα 20 κιλών, χειραποσκευή 8 κιλών και ένα προσωπικό αντικείμενο.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού.
  • 04 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο NOVOTEL 17 4****
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά.
  • 4ωρη ξενάγηση πόλεως.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Νορμανδία.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην Ντίσνευλαντ.
  • Είσοδο στον Πύργο Μοντπαρνάς
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
  • Ενημερωτικά έντυπα – χάρτες.

 

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόρους αεροδρομίων € 290.00
  • Κάρτα εισόδου στην Ντίσνευλαντ (€ 110.00 ενήλικες), (€ 105.00 παιδιά ως 11 ετών)
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, κ.λ.π
  • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημειώσεις προγράμματος:

  • Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος κατά τη διάρκεια παραμονής στο Παρίσι είναι ενδεικτική και δύναται να διαμορφωθεί ανάλογα με τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων, και τυχόν απεργιών ή ανωτέρα βίας.
  • Αναχωρήσεις από όλη την Ελλάδα. Πτήσεις εσωτερικού με την ανάλογη επιβάρυνση.
  • Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής δίνεται πέντε ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα.

Τι θα δούμε

  • Μουσείο Λούβρου
  • Πύργος του Άιφελ
  • Βερσαλλίες
  • Αψίδα του Θριάμβου
  • Όπερα
  • Μουσείο Αρωμάτων Fragonard
  • Νορμανδία
  • Disneyland

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Φόρμα Κράτησης

Προχωρήστε στην online κράτηση του ταξιδιού που επιθυμείτε καταθέτοντας προκαταβολή 300€ ανά άτομο και συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα. Σημειώστε πως η κατάθεση και η φόρμα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 24 ωρών. Στην ενότητα «μήνυμα», παρακαλούμε αναφέρετε την ημέρα αναχώρησης και τα ονόματα των ταξιδιωτών με λατινικά γράμματα, όπως εμφανίζονται στα διαβατήριά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109219400 ή μέσω email στο info@cosmoplan.gr.

ALPHA BANK

Λογαριασμός: 120-00-2002-033252
IBAN: GR50 0140 1200 1200 0200 2033 252
SWIFT: CRBAGRAA XXX

EUROBANK

Λογαριασμός: 0026.0207.65.02011749481
IBAN: GR44 0260 2070 0006 5020 1749 481
SWIFT: ERBKGRAA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λογαριασμός: 5794 1070 28026
IBAN: GR98 0172 7940 0057 9410 7028 026
SWIFT: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Λογαριασμός: 08001416075
IBAN: GR62 0110 0800 0000 0800 1416 075
SWIFT: ETHNGRAA