Η εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1991 με την ίδρυση του πρώτου γραφείου στο Λονδίνο. Το 1998 ανοίγει και το γραφείο της Αθήνας.

Ξεκινώντας την πορεία της παρέχει υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλη την Ευρώπη σε επίπεδο χονδρικής. Ταξιδιωτικά γραφεία από όλο τον κόσμο κλείνουν υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες τους στην Ευρώπη από την Cosmoplan, η οποία διαθέτει πολύ καλή γνώση της Ευρώπης, έχει συμβόλαια με πάνω από 8000 ξενοδοχεία, με μουσεία, με θεματικά πάρκα,
εστιατόρια, μεταφορές, τοπικούς ξεναγούς, συνοδούς, ακτοπολοΪκές και αεροπορικές εταιρείες. 

Η εταιρεία εξελίσσεται ραγδαία και περνάει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό οργανισμό ο οποίος βαδίζει με βάση την πολύ μεγάλη γνώση της χονδρικής, της πρώτης γραμμής υπηρεσιών και έχοντας παρακαταθήκη την εμπειρία, προσφέρει στον κάθε ταξιδιώτη τις καλύτερες τιμές και προϊόντα υπηρεσιών με επαγγελματισμό, σεβασμό και αξιοπιστία.

Για εμάς το ταξίδι, ατομικό ή ομαδικό, είναι τρόπος ζωής, το σχεδιάζουμε με επιμέλεια και το παρακολουθούμε από την αρχή εως το τέλος του.

Θέλετε να εργαστείτε για εμάς;

Στην Cosmoplan προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης. Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας πατώντας το κουμπί.